A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Ribolla Gialla Anfora

Gravner Ribolla Gialla Anfora 2004

Véleményünk szerint

Nehéz hova rakni. A bornak mély aranyszíne van. Diszkrét illatában mézesség, datolya, dió és virágpor, ezt a bort kétségtelenül nem védték minden áron az oxigéntől. Közepesnél nagyobb teste van, vastag, ütős. Kóstoláskor még inkább érezzük, hogy szabálysértő, mégis elegáns. Az izgalmas ízkép hozzájárult ahhoz, hogy megosztó eredmények szülessenek vele kapcsolatban. Elgondolkodtató aromái miatt leginkább önmagában fogyasztanánk, mélázzunk el egy kicsit magunkról: elvárásainkról, előítéleteinkről. A labda fel van dobva...

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2009-06-16

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Olaszország
  • Alkohol %

    12.0 %
  • Palackmennyiség

    0
  • Ár

    nincs adat
  • Fajtaösszetétel

    100% Ribolla Gialla

A pincészet borbemutatása

A borász, Josko Gravner abból a szempontból különleges, hogy több ezer éves borkészítési technológiákat alkalmaz. Ezt a fehérbort például hosszú macerálásnak vettette alá egy terrakotta amfórában.

Érlelési információk

Égetett agyag amfórában

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!