A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Tibor szerint a bor: Borismeret és borkultúra - át- és újragondolva

12. 06.

, Szekszárd, Fekete Borpince



Tibor, aki a Fekete Borpincénél a borkóstolók, a rendezvények, az értékesítés és a marketing felelőse, egyedi tematika alapján könnyen megérthető rendszerbe foglalt tudást ad át a borokról, valamint a borkultúrával összefüggő ismeretekről. A válogatott borok mellé a pincénél pástétomos falatkákat, húsokat és sajtot tartalmazó hidegtálat, valamint borokhoz hangolt bonbont is kapnak a vendégek. A program kezdő és haladó borkedvelők számára egyaránt ajánlott. Alkalmanként a résztvevők maximális létszáma 15-20 fő.

 

Tibor szerint a bor: Borismeret és borkultúra - át- és újragondolva

 

 

Tibor szerint a bor: Borismeret és borkultúra - át- és újragondolva

 

Téma: bor és borkultúra
 

- azaz a tudatos borkóstoláshoz és fogyasztáshoz szükséges ismeretek és tapasztalatok átadása
- könnyen érthető rendszerbe foglalt szőlő-, bor- és borkultúraismeret
- a bor értelmezési és társítási lehetőségei több vonatkozásban
 

Étel és ital: válogatott borok, házias pástétomos és húsos falatkák, kézműves sajtok ás bonbonok

 

A borkóstolót tartja: Horváth Tibor, a Fekete Borpince munkatársa

 

Időtartam: 4-5 óra, részvételi díj:  7900 Ft/fő.

 

 

A borismereti borkóstolót a nyilvános programok mellett bármilyen előzetes egyeztetett időpontban megtartják privát eseményként is, legalább 8-10 fő részvétele esetén, akár a pincénél, akár külső helyszínen.

 

További információkért kattints IDE!


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!