Tibor szerint a bor: Borismeret és borkultúra - át- és újragondolva
, Szekszárd, Fekete Borpince
Tibor, aki a Fekete Borpincénél a borkóstolók, a rendezvények, az értékesítés és a marketing felelőse, egyedi tematika alapján könnyen megérthető rendszerbe foglalt tudást ad át a borokról, valamint a borkultúrával összefüggő ismeretekről. A válogatott borok mellé a pincénél pástétomos falatkákat, húsokat és sajtot tartalmazó hidegtálat, valamint borokhoz hangolt bonbont is kapnak a vendégek. A program kezdő és haladó borkedvelők számára egyaránt ajánlott. Alkalmanként a résztvevők maximális létszáma 15-20 fő.
Téma: bor és borkultúra
- azaz a tudatos borkóstoláshoz és fogyasztáshoz szükséges ismeretek és tapasztalatok átadása
- könnyen érthető rendszerbe foglalt szőlő-, bor- és borkultúraismeret
- a bor értelmezési és társítási lehetőségei több vonatkozásban
Étel és ital: válogatott borok, házias pástétomos és húsos falatkák, kézműves sajtok ás bonbonok
A borkóstolót tartja: Horváth Tibor, a Fekete Borpince munkatársa
Időtartam: 4-5 óra, részvételi díj: 7900 Ft/fő.
A borismereti borkóstolót a nyilvános programok mellett bármilyen előzetes egyeztetett időpontban megtartják privát eseményként is, legalább 8-10 fő részvétele esetén, akár a pincénél, akár külső helyszínen.
További információkért kattints IDE!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!